Jämställdhet inom fotbollen

Vecka 1

Vi har precis börjat med vårt tema som handlar om jämställdhet inom fotbollen. Vi har ringt runt till några sportsajter som t.ex sportbladet och fotbollförbundet. Vi frågade varför det var mer sportartiklar med herrar och varför det inte var lika mycket om damer. Det vi frågade svenska fotbollförbundet och dom kunde inte riktigt svara på våran fråga. Men det svarade iallafall att vi skulle ringa till tv-bolagen, och fråga varför de sände mer herrfotboll än damfotboll. Vi ringde Viasat och tänkte fråga några frågor men vi kunde inte nå dom. Vi ringde sportbladet och fick massa bra svar på våra frågor men vi glömde att spela in samtalet.

Felicica/Gustav

Vecka 2

Vi har kommit ganska långt i temat och nu behöver vi bara intervjua lite folk och klippa i hopp våra videos. Vi har ringt massa folk och har fått massa bra information. Vi har också tagit reda på varför man tycker att herrfotboll är bättre än damfotboll på internet och om det är varför damfotboll inte är så populär. Vi har kommit långt i temat för att vi har jobbat på bra och det har rullat på. Vi har ringt intersport och frågat om det går bra att vi interuvar dom nästa vecka och dom sa att det var okej.

//Felicia & Gustav

Vecka 3

Det har gått bra för oss den här veckan. Vi har börjat redigera våran video. Men eftersom Gustav är borta vecka 11. Så var vi tvungna att gör det mesta den här veckan, så att Felicia inte skulle behöva göra allting själv. Men det har rullat på. Vi var upp på stan i tisdags och gjorde några interjvuer. Så att man fick andra folks tankar och åsikter. Men det är vad vi har hunnit med den här veckan. Så Felicia blir klar nästa vecka. Vi är nöjda med vår insats den här veckan. För som sagt har vi hunnit med väldigt mycket den här veckan.

Felicia & Gustav

Vecka 4

Den här veckan har vi filmat våra slutsatser och videos när vi säger vad vi ska göra efter varje film. Vi har också klippt i hop videos och redigerat så att filmen blir bra och ser provsig ut. Vi har också fixat ett intro och avslut. Vi hann att göra klart filmen på den här veckan och jag är nöjd med filmen för att filmen blev bra. Nu ska den bara ut på youtube.

Felicia & Gustav

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *