Behandlas alla lika oavsett sexuell läggning?

Första veckan

Vi började med att med att välja ett ämne och spåna några idéer utifrån ämnet. Vi valde en fråge ställning som passade bra ihop med vårt ämne. Vi tänkte också ut ett svar på frågeställningen. Första veckan vi jobbade med U.U. var det lite svårt att komma på ett ämne och en frågeställning.

Andra veckan

Vi fortsatte med vår frågeställning och vi skrev upp vilka homosexuella människor vi kunde fråga. Vi kom fram till vilka frågor vi skulle ha när vi intervjuade. Vi skrev manuset till filmen.

Tredje veckan

Vi ringde arbetsförmedlingen men fick inget bra svar. Vi lyssnade också på när Mattias berättade om hur det var att vara homosexuell. Vi började filma några scener till vår film. Och vi spelade rösten som skulle vara med i filmen. Vi fick tag på svar från några bekanta till Alva.

Fjärde veckan

Vi fortsatte att spela in rösten som skulle vara med i filmen. Vi intervjuade Mattias som kom tillbaka till oss för att bli intervjuad. Vi redigerade lite och fortsatte med det sista i manuset.

Femte veckan

Vi spelade in de sista scenerna och redigerade det sista i filmen. Vi fixade det sista på Martins F dator. Och sen la vi ut den på uppdrag undersökning (en hemsida på internet).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *