Kläder och reklam

PROCESSEN UPPDRAG UNDERSÖKNING -ELSA & NJAAL

Vi började med att följa instruktionerna och gjorde en tankekarta om vad vi skulle använda till U.U. Sedan började vi filma. Elsa var mest framför kameran och Njaal var mest bakom kameran. Vi intervjuade Amie, Lucas och William. Vi gjorde en tabell för att visa undersökningar vi tagit reda på. Vi berättade även om vad vi tyckte.

Första veckan gjorde vi en tankekarta

Andra veckan gjorde vi frågeställning och manus, sedan gjorde vi frågor till intervjuer.

Sedan gjorde vi resten av instruktionerna och började filma. Sedan letade vi på personer att intervjua. Sedan kollade vi på filmen om det fanns något mer att göra och det gjorde det. Vi tog bilder på de vi intervjuade och sedan klippte in dom efter intervjuerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *