Mobiltelefonens radiovågor

Processkrivning

V.46: vi hade inga idéer så vi jobbade med något annat.

V.47: vi fick en ide som vi tyckte var jätte bra men vi hade inget vettigt sätt att säga det på. Så vi hjälptes åt med att komma på ett sätt att säga det på, sen kom vi fram till ”hur kan man prata så fort satt de andra inte förstår” så vi skrev nästan klart hela manuset sen fick vi veta av våran lärare Cattis att vi inte kunde hitta något direkt svar på det så då tog det ett tag för oss att komma på något nytt.

V.48: vi kom på ”hur fungerar mobiltelefonens signaler” vi skrev ett manus och vi filmade på. Men det tog ett tag för oss att komma på ett manus, men det gick tillslut.

V.49: vi var ännu inte klara med filmen vi ville att det skulle vara så likt som möjligt så vi behövde: ha med alla kläder i filmen, rekvisitan på rättplats, ljuset rätt och a en massa saker vi kämpade med filmen och på torsdagen var vi klara med uppdrag undersökning sedan behövde vi bara skriva processkrivningen på fredagen kom vi halv vägs och var nästan klara med hela uppdrag undersökning

V.50: på måndagen var vi äntligen klara med hela uppdrag undersökning ( U.U )

Klara och Gosef

En reaktion på ”Mobiltelefonens radiovågor

  1. I eran process – skrivning ser man att ni har haft några problem på vägen, synd att eran första idé inte gick riktigt igenom, men ni fick ju en ny bra idé och lyckades med den. en riktigt bra process-skrivning! Längtar tills att filmen kommer upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *