Musik och ljud

Algot och Salars processkrivning.

v. 47

Samarbetet har gått väldigt bra. Vi har inte haft några hinder det har gått bra. vi har kommit på frågor och olika sorters intervjuer. Nästa gång ska vi börja filma och intervjua. vi har lärt oss att  skriva manus bättre. Nätet och människor.

UU Musik v.48

Samarbetet har varit bra. Vi har inte haft några hinder det har gått väldigt bra. Filmningen har varit mest bra. Vi är klara med våra arbete uu. Vi har lärt oss att använda iPad, myggor och stativ/green screen och lite fakta om trummor och cymbaler. Vi har frågat experter och mailat forskare.

UU Musik v.49

Detta är våran lilla avslutande text om vårat UU. Vi har lärt oss att använda myggor, stativ, green screen, imovie M.M Vi tyckte att det har varit roligt att jobba med UU och vi skulle gärna vilja göra det igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *