Vatten, vatten bara vanligt vatten.

Vi filmar den här veckan, i måndags letade vi fakta om Kongo. På torsdagen första lektionen kunde vi inte spela in ute för att vi inte hade ett stativ. Men när vi fick stativet var lektionen slut. Idag/ Fredagen filmade vi klart, vissa i gruppen var inte fokuserad. Men vi fick ihop filmen och redigerar den just nu!

Vi bestämde i gruppen att gå ut så reportaget skulle bli roligare. Vi hade mailat UK Government, Svenska ambassaden i Kina och en miljöaktivist i Kina. Vi har inte fått några svar tyvärr.  Vi har inte intervjuat någon person.

Det var lite svårt när inte alla i gruppen fokuserade så att det blev svårt att filma idag/fredag. Och det var lite svårt att hitta stativ som var lediga i början av veckan. Manuset gick ganska snabbt att skriva som vi skulle använda i filmen.

Första veckan tog det en vecka ungefär att göra en planering för att det tog lång tid att planera bra. Andra veckan började vi leta fakta om vatten i England, Kina och Kongo. I början var det svårt att hitta fakta om vatten i länderna. För att vi visste inte vart vi skulle börja leta. Sen så hittade vi fakta om Kongo, England och Kina. Tredje veckan började vi filma. I slutet på lektionen idag/fredagen blev vi ofokuserade. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *