Utbildning i världen

För det mesta har vi tjafsat. Men vi har kommit ganska så långt på våra film. Vi behöver bara spela in några scener till, och vi måste klippa några scener, och finjustera lite. Vi hann med mycket och vi hann spela in alla scener med Tea eftersom hon ska till London nästa vecka. Vi ska spela in lite när vi tittar på skolor i Sverige, sen ska vi klippa och redigera. Nästa vecka ska vi som sagt spela in det sista om Sverige och börja lägga in lite ljud i bakrunden.

Vi byte Vietnam mot Iran för vi kände att det blev för lite fakta om Vietnam och så har Nikan släktingar i Iran som vi har pratat med och ringt.

Frida har en kompis i Grekland som vi i början av veckan skickade mail till och frågade om hon kunde skicka lite bilder och svara på några frågor. Vi fick svar att hon ville gärna gör det men undrade vad för bilder vi ville ha sen dess har vi inte fått något svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *