Svenska företag tillåter barnarbete?

Den här veckan har vi ringt Anna Kinberg Batra, H&M huvudkontor, Ikea och svenska ambassaden i Washington mm. Men vi har inte fått några bra svar. Sen har  Johan skrivit på manuset till uppdrag undersökning filmen, Märta har skrivit ner lite om barnen som vi har hittat på och skrivit om H&M och Ikea som har barnarbete. Minna har ritat alla barn vi har hittat på. Vi har kommit så långt att vi kan filma snart. Vi har fått gå in på många sidor för att hitta fakta som unicef , raddabarnen , SvD, swedwatch och landguiden.. Vi har fokuserat oss på olika världsdelar. Det har varit svårt att få bra svar av människor.

En reaktion på ”Svenska företag tillåter barnarbete?

  1. Det här arbetssättet verkar spännande och jag känner direkt att jag vill introducera det för mina fyror. Synd att ni inte fått svar från någon ni sökt! Bra arbete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *