5 reaktioner på ”Minecraft

  1. Den första intervjun hörde jag knappt vad ni sa, så om ni kunde ha en mick närmare så vore det bra. En liten bit av tröjan smälte in i green screenen. Men annars var det ett riktigt bra reportage!

  2. I början när du interjuvar folk framför greenskreenen så skulle jag vilja att du bara har en ”stel” bild. För jag började må illa när jag såg på det.

  3. Ljudet var väldigt lågt så man hörde inte vad ni sa. Ni kunde haft bakrunden stilla för man blev väldigt snurrig, och kollad mer på den en var man gjorde på er. Jag skulle vilja att ni håller kamran stilla när ni filmar. Men annars var det jätte bra.

  4. ni kunde ha berättat lite mera fakta om vad minecraft är för oss som inte spelar minecraft jag vet t.e.x inte vad ett mod är.
    När ni intervjuade folk framför greenscreene så kunde ni tagit en still bild istället för en rörlig bild man började nästan må illa det var roligt att ni intervjuade andra personer en bara ni själva men ni kunde ha intervjuat dem ute och inte inne i kaprummet. Men annars var det ett bra repotage!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *